Kávoviny

Kávoviny

Cikorka

Cikorka se používá odjakživa jako náhražka kávy. Jde o drcený a pražený kořen čekanky. Čekanka je bylina, vyskytující se v naší přírodě. Od pravé kávy se liší pouze tím, že neobsahuje kofein, barva i aroma zůstává stejné. Příprava: stačí vsypat směs do vroucí vody a nechat vyluhovat. Pozor. Cikorka se nesmí vařit. Po třech minutách přecedit a dochutit třeba mlékem a cukrem.

Cikorka a vliv na zdraví - vynikající na střevní potíže, záněty močových cest, tlumí nechutenství atd.

Cikorka vám nic neříká? A co melta? To je další název pro kávovinovou směs kořene čekanky.

Máte zájem o bezkofeinové kávoviny? Prohlédněte si naši bohatou nabídku a najděte přesně to, co hledáte.

Počet produktů: 9