Kurkuma mletá BIO 50 g Wolfberry
Kurkuma mletá Wolfberry BIO 50 g v BIO kvalitě. Koření s klasicky žlutou barvou a zemitou, mírně...
Kurkuma mletá Wolfberry BIO 50 g v BIO kvalitě. Koření s klasicky žlutou barvou a zemitou, mírně...
Skořice cejlonská mletá BIO 50 g Wolfberry jako koření je dlouhodobě známa i v našich zemích....
Spekulatius koření BIO 16 g Lecker´s
Citronová kůra BIO 15 g Lecker´s
Citronové aroma BIO 4 x 2 ml Lecker´s
kvalitní nerezové sítko na vylouhování čaje, s rukojetí
Kardamom se používá do dortů, sladkého pečiva, likérů, kávových nápojů, kari pokrmů, pilafů, při...
Pepř cayennský - jsou to velmi jemně mleté chilli papričky
Kardamon mletý se používá v pikantní a sladké kuchyni.
Pepř černý mletý se hodí do slaných a pikantních pokrmů.
Kmín celý se hodí na chleby, pečivo, zeleninu (zvláště brambory), zelí, mrkev a houby, klobásy,...
Pepř černý celý je vynikající čerstvě pomletý v mlýnku
Kmín drcený se hodí na chleby, pečivo, zeleninu (zvláště brambory), zelí, mrkev a houby, klobásy,...
Pepř červený celý doporučujeme používat s mírou
Kmín římský celý se používá do nakládané zeleniny, zelí, do mexických a severoafrických pokrmů,...
Pepř zelený celý se hodí do slaných a pikantních pokrmů.
Kmín římský mletý se používá do nakládané zeleniny, zelí, do mexických a severoafrických pokrmů,...
Toto koření je domovem v kuchyni východních národů a je určeno na přípravu masa.
Koriandr mletý se používá do polévek, dušených pokrmů, kari, opékaných směsí, zeleninových...
Toto koření je domovem v balkánské kuchyni a je určeno na přípravu masa.
Kurkuma se používá do směsi kari koření, k nakládané zelenině, do čatní, vajec na kyselo,...
Skořice mletá se hodí do slaných a sladkých pokrmů.
Muškátový květ mletý se hodí do slaných i sladkých pokrmů.
Citronová kůra se používá do perníků, kompotů, moučníků, bábovek, tvarohu a všude tam, kde se...
Muškátový oříšek se hodí do slaných i sladkých pokrmů.
Šafrán pravý se používá do slaných a sladkých pokrmů.
Muškátový oříšek se hodí do slaných i sladkých pokrmů.
Zázvor se používá k dušenému masu, čatní, nakládaných potravin a zelenin. Do polévek, sušenek,...
Červená řepa se používá do polévek, omáček, pod dušená a pečená masa
Nové koření celé se hodí do slaných i sladkých pokrmů.
Do rajčatových omáček, k cibuli, avokádu, fazolím a čočce, do jemných sýrů, klobás, dušeného...
Fenykl se používá do chlebů, pikantních sučenek, klobás, kořeněných masových směsí, do kari, do...
Paprika sladká červená s kouřovým aroma.
Hořčice bílá se používá k nakládání zeleniny, k nakládání ryb, k pečenému masu.
Paprika sladká červená se hodí do slaných a pikantních pokrmů.
Semena černé hořčice mají ostrou štiplavou chuť
Klasická kombinace černého, zeleného bílého a červeného pepře.