Víte, co je to SALIN?

SALIN je domácí solná jeskyně, která v sobě spojuje jak zesílené mořské klima, tak léčebné účinky podzemních solných dolů.

Neocenitelné při léčbě a prevenci :

ASTMA

Co je to astma?

Astma je chronické onemocnění průdušek.  Největšími faktory  jsou alergie; hlavně na pyly, plísně, zvířata, roztoče nebo na chemické látky. Podpůrnými vlivy rozvoje tohoto onemocnění je znečištěné ovzduší, časté infekce dýchacích cest, teplota, námaha, stres nebo kouření.

Jak může pomoci SALIN?

Při problémech s astma máme velmi dobré zkušenosti s používání SALIN - Domácí solné jeskyně. Neboť, inhalováním solných iontů se dýchací cesty čistí a zároveň chrání. SALIN působí i na posílení imunitního systému dýchacích cest. Přístroj umístíme ve vzdálenosti max. 1 metr od uživatele, na poličku nebo stolek. V případě možnosti inhalujeme solné ionty kdykoliv je to možné, v kanceláři, při sledování televize, počítače apod. 

Při akutním problému astma se snažte zklidnit, stres dušnost jen zhoršuje!

ALERGIE

Co to je alergie?

Alergie je nemoc imunitního systému. Mezi hlavní příznaky sezónní (pylové) alergické rýmy patří kýchání (10x-30x v jednom sledu), otoky nosní sliznice, spojený s ucpaným nosem,  rýma, svědění nosu. Velmi častý je alergický zánět očních spojivek, provázený slzením, pálením a svěděním.

Použití SALIN Domácí solné jeskyně při problémech s pylovou alergii:

Nejlepších ozdravných účinků docílíme inhalování solných iontů v průběhu noci, nebo kdykoliv je to možné v kanceláři, při sledování televize, počítače apod. Přístroj umístíme ve vzdálenosti max. 1 metr od uživatele, na poličku nebo stolek.

BRONCHITIDA

Bronchitida  neboli zánět průdušek,  provází zvýšená teplota, bolest, únava či kašel. Bronchitida nejčastěji vzniká jako komplikace zánětů horních cest dýchacích, nejčastěji vlivem infekce.

Akutní bronchitida - K hlavním projevům bronchitidy je kašel s vykašláváním bílého, nažloutlého nebo nazelenalého hlenu a horečka. Kašel je spojován s bolestmi na hrudi a s pískavými nebo vrzavými zvuky při dýchání.

Chronická bronchitida - dlouhotrvající kašel s vykašláváním hlen. Společně s rozedmou plic je součástí tzv. chronické obstrukční plicní nemoci, která je typická pro silné dlouholeté kuřáky.

Přístroj SALIN zároveň působí jako ionizér. Ionizuje prostředí, zjemňuje vzduch, který je lehce dýchatelný.

ZÁNĚTY DUTIN

Zánět dutin neboli Sinusitida, spojením se  zánětem sliznice nosu se nazývá rhinosinusitida. Zánět dutin je  většinou onemocnění v dětském věku, neboť  v lebce vystlané sliznicí,  můžou viry přestoupit z nosní sliznice do dutin a způsobit infekci.  Poté, co poškodí sliznici, dojde k jejímu oslabení a na tuto poškozenou sliznici se snadno uchytí bakterie. Proto většinou rýma vodová přechází v rýmu hnisavou.

ZÁNĚTY  HRTANU

Napomáhá u problému s chrápáním. 

Přenosná solná jeskyně  SALIN je revoluční NOVINKOU - vlastní světově originální patent.

SALIN plnohodnotně alternuje klima solné jeskyně v domácím prostředí, čistí vzduch na 100% přírodní bázi a  zároveň  ho ionizuje.

Přístroj je lehce ovladatelný a přenosný. Stačí ho jen zapnout do zásuvky a čerpat ozdravnou sílu solné jeskyně po neomezenou dobu .

DOMÁCÍ SOLNÉ JESKYNĚ v sobě spojují jak zesílené mořské klima, tak léčebné účinky podzemních solných dolů. Solné ionty jsou vyrobeny speciální metodou, která je patentovaná a schválena v EU jako velice účinná metoda pro léčbu dýchacích cest.

"V přechodovém období (jaro/podzim) je tento unikátní přístroj obrovským pomocníkem v boji proti „školkové nemoci“ – působí preventivně a léčebně proti rýmě, zadní rýmě, nachlazení, virózy u Vašich dětí. Tyto účinky ocení rodiče těch nejmenších dětí – neboť tento přístroj také znatelně usnadňuje dýchání při rýmě. Téměř zázračné preventivní a léčebné účinky tohoto přístroje podstatné zkracující dobu léčby."

Na jakém systému pracuje SALIN:

Domácí solná jeskyně - byla vyrobena na základě  speciální patentované metody.     

Na očištěnou sůl, která se získává z Transylvánských Karpat, se patentovanou metodou v několika vrstvách nanáší solné ionty. Ty se po zapnutí přístroje postupně uvolňují do ovzduší a tím vzniká unikátní klima solné jeskyně.

Zároveň Domácí solná jeskyně působí i jako IONIZÉR a 100% přírodní čistička vzduchu.

Ideální pro vyčistění a zlepšení vzduchu při používání KLIMATIZACE.

DOPORUČENÉ POUŽITÍ:

Domácí solnou jeskyni doporučujeme používat především na noc. Přístroj umístěte asi 0,5-1,2m od uživatele a zhruba 1m od podlahy, nejlépe na stolek, nebo poličku. Ve spánku tak nejlépe inhalujeme solné ionty. Je možno ji také používat i během dne, nebo kdykoliv je potřeba

Hygienické účinky:

Pří používání přístroje SALIN se velice účinně zlepšuje kvalita ovzduší. Slouží proti usazování prachu a odstraňuje  cigaretový a kouřový zápach. Dále eliminuje nepříjemné pachy (pot, plísně, staré knihy) vzduch se stane svěží a příjemné pro dýchání.

Zdravotní účinky:

Vytváří uvnitř bytů nebo kanceláří klima solné jeskyně a slouží k pohodlnějšímu a příjemnějšímu odpočinku nebo práci.

• zvyšuje  odolnost proti nachlazení

• napomáhá k uklidňujícímu spánku

• navozuje relaxaci a psychickou pohodu

• snižuje dýchací problémy, neocenitelný proti chrápání

Domácí solná jeskyně byla vyrobena na základě vynálezu, který díky své kvalitě a účinnosti získala ocenění zlaté medaile Eureka - Světová výstava vynálezů, výzkumů a nových technologii v Bruselu a Stříbrnou medaili na Mezinárodní výstavě vynálezů Ženeva. Všechny naše přístroje mají CE a deklaraci.

Domácí solná jeskyně a čistička vzduchu SALIN PLUS – 2v1 

Zajistí čištění vzduchu v prostoru do150 m3 (menší byt).

Domácí solná jeskyně a čistička vzduchu SALIN S2 – 2v1 

Zajistí čištění vzduchu v prostoru do40 m3 (jedna místnost).